Odlični proizvodi za Vaš IT, Fujitsu nudi čitav spektar visoko pouzdanih računarskih i komunikacionih proizvoda i napredne mikroelektronike kako bi pružio dodatnu vrednost kupcima.

  • Fujitsu Serveri
  1. Na osnovu  industrijskih standarda PRIMERGY serveri prestavljalju najbolji odgovor za izazove u IT-u.

(http://www.fujitsu.com/rs/products/computing/servers/primergy/index.html)

  1. Fujitsu SPARC serveri nude odlična rešenja za IT organizacije koje se suočavaju sa brzim rastom, gde su budžeti ograničeni. Fujitsu SPARC serveri povećavaju efikasnost i perfomanse kritičnih aplikacija i baza podataka.

(http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/servers/unix/sparc/index.html)

 

  • Fujitsu Storage

Fujitsu ETERNUS sistem za skladištenje podataka, od proizvodnje, poslovne analitike i velikih podataka do backup-a i dugotrajnog arhiviranja.

http://www.fujitsu.com/rs/products/computing/storage/

 

  • Fujitsu Notebook LIFEBOOK

U potrazi za kvalitetnim i pouzdanim notebook-om ili Ultrabook-om, Fujitsu Vam nudi široki spektar Notebook LIFEBOOK računara za Vaše poslovanje. Svaki Fujitsu prenosni računar pruža najvišu pouzdanost, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji nemačkog preciznog inženjeringa i japanskog kvaliteta, podržanog 30-godišnjim iskustvom.

http://www.fujitsu.com/rs/products/computing/pc/notebooks/index.html

 

  • Fujitsu Desktop računari

Porodica Fujitsu ESPRIMO nudi Vam kompletan asortiman potpuno opremljenih računara na koje možete da se oslonite da pokrenete sve zahtevne današnje aplikacije.

http://www.fujitsu.com/rs/products/computing/pc/desktops/